Äldsta sonens YouTube kanal

Till och från under säkert två års tid pratade äldsta sonen om att han vill bli en YouTuber. Tillslut kände jag att det var bara för mig att lära sig hur det går till. Jag måste hjälpa honom att förverkliga sin dröm. Lära barn att det är möjligt att förverkliga sina drömmar är ju super viktigt! När Cristiano var 5 år ville han bli en ninja i Japan och då anmälde jag honom till en kampsportklubb där han blev medlem i en grupp som kallades knattefighters. Lärorna längs vägen i skapandet har varit många, viktigt har varit att inkludera sonen i allting utöver medverkandet i själva filmen. Nu har vi inte skapat någon ny film på snart två år med privata skäl men vi hoppas kunna fortsätta snart.

Projektet Cristianosaurus startade med flera mindre professionella vloggar och utveckligen fortsätter, de senaste är lite bättre och här delar jag en favorit:

Länk till kanalen & för att bli prenumerant: Cristianosaurus – Cristiano’s HD Channel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s