Film: El Infierno, El Narco 2010

El Infierno Una Película De Luis Estrada
El Infierno Una Película De Luis Estrada

Jag ÄLSKAR spanska filmer. El Infierno, är en episk svart komedi om mafiavärlden och organiserad brottslighet i Mexiko. Benjamin Garcia, Benny, deporterad från Amerika, blir involverad i narco branchen för första gången i sitt liv och upplever sig omringad av pengar, kvinnor, våld och skoj.

El Infierno, är titeln på en utav favoritfilmerna. Titeln översätts till Helvetet och är en 145 minuter lång komedi och kan du inte åtminstånde lite spanska så missar man förmodligen mycket utav filmens humor. Hur man upplever filmen påverkas definitivt på ens förståelse utav språket. Förstår du åtminstående lite så kan jag rekommendera filmen.

bennyfamel-infiernoel-infierno-trailer

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s