Cykla <3

Den vita tillhör mig ❤

Cykla var något jag så ofta gjorde som barn. Några år nu utan en cykel bestämde jag mig för att jag saknat det tillräckligt mycket för att köpa mig en. Använde den under ett par månader tills jag var för långt in i graviditeten för att känna mig säker med att cykla. Efter förlossning var det vintertid och ej cykelväder, sen har vi varit för upptagna med annat men nu till våren har jag planer på att köpa en cykelsits så ska vi ta oss runt lite med cykel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s