Cykla <3

Den vita tillhör mig ❤

Cykla var något jag så ofta gjorde som barn. Några år nu utan en cykel bestämde jag mig för att jag saknat det tillräckligt mycket för att köpa mig en. Använde den under ett par månader tills jag var för långt in i graviditeten för att känna mig säker med att cykla. Efter förlossning var det vintertid och ej cykelväder, sen har vi varit för upptagna med annat men nu till våren har jag planer på att köpa en cykelsits så ska vi ta oss runt lite med cykel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s