Body Bazar’s African Black Soap

Body Bazaar's Black SoapI sökandet efter en naturlig och bra ansiktsrengöringsprodukt tog jag beslutet att beställa denna Afrikanska svarta tvålen från Body Bazar.

Har de senaste åren helt uteslutande framställt mina egna rengöringsprodukter från ekologiska ingredienser funna i köket och har sammanställt några favoriter. De fungerar bättre än någon produkt jag tidigare köpt i butik och kommer att fortsätta med att skapa eget i framtiden men just nu är jag på en plats i livet där jag måste hantera all min tid effektivt och behöver en snabb och enkel utväg för hudvård och jag ger denna en chans.

Jag har inte förut testat black soap men beskrivning förklarar att den har lätt exfolierande egenskaper, bryter ner död hy och stöder en fastare, lenare hy med lyster. – låter bra.

Black Soap är en traditionell specialité, handtillverkad av ett unikt slag, med flera års gammalt recept som har gått ur händer från Västafrikas förfäder. Det hemliga med Black Soap är kombinationen mellan sheasmör, kakao askan (Cocoa Pod Ash) och groblad (Plantain leaf). Groblad är en naturlig källa till vitamin A, E, järn och är i princip det som gör svart tvål speciell och extra näringsrik. – Nordic Feel

Afrikansk svart tvål har lätt exfolierande egenskaper. Den bryter ner döda hudceller och bidrar med fastare, yngre och lysande hy. Konsistensen upplevs krämig, rikt löddrande, brunaktig, jordnära och doftar underbart neutralt.

Body Bazar Black Soap

Vegan ekologisk raw sheasmör vitamin a & e kakaobönor naturlig Ghana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s