Garden of Life plantbaserad kollagen byggare

organic-collagen-builder
Garden of Life mykind Ekologisk Kollagen byggare stöd för vackert hår, hud och naglar

Ekologisk och vegansk hälsokost med stöd för hår, hud och naglar. Två veckor in i engagemanget att de detta plantbaserade kosttillskott en chans ser jag en märkbar yngre slätare och fastare hud och tjockare bryn och fransar. Det syns även en förbättring i naglar men mina är väldigt sköra och jag har inte mycket hopp om att något skulle kunna fungerat illräckligt bra.

Jag ångrar inte att jag gav denna en chans. Eftersom det är den första av dess slag, en kollagen byggare – som jag testar, har jag ingenting att jämföra med. Jag är nyfiken på annat som lovar att främja reperation och bevara en ungdomlig nivå av kollagen, kreatin och elastin med en produkt som en kollagen byggare.

Då jag planerade att köpa ett kollagen uppbyggande stöd ville jag att den skulle vara helt naturlig samt både ekologisk och vegansk. Att den är plant baserad är en personlig preferens. Jag siktar alltid på att begränsa det icke-veganska min kropp intar eftersom det är en personlig övertygelse att det som inte är veganskt inte är optimalt och gör mer skada än gott. Om planen är att ta tabletter, tas de av en välgörande plan, det verkar inte logiskt att samtidigt acceptera att de skadligör. Siktar på optimala hälsofördelar och en kollagen byggare som innehåller sådant jag är övertygad om gör skada, finns det inte intresse för.

vegan-organic-plant-collagen-builder

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s