Garden of Life plantbaserad kollagen byggare

organic-collagen-builder
Garden of Life mykind Ekologisk Kollagen kosttillskott stöd för vackert hår, hud och naglar

Ekologisk och vegansk hälsokost med stöd för hår, hud och naglar. Två veckor in i engagemanget att ge detta plantbaserade kosttillskott en chans ser jag en märkbar yngre slätare och fastare hud och tjockare bryn och fransar. Det syns även en förbättring i naglar men mina är väldigt sköra och jag har inte mycket hopp om att något skulle kunna fungera tillräckligt bra för att normalisera styrka i dem.

Jag ångrar inte att jag gav detta en chans. Eftersom det är den första av dess slag, en kollagen byggare – som jag testar, har jag ingenting att jämföra med. Jag är nyfiken på annat som lovar att främja reperation och bevara en ungdomlig nivå av kollagen, kreatin och elastin med en produkt som en kollagen byggare.

Då jag planerade att köpa ett kollagenuppbyggande stöd ville jag att den skulle vara helt naturlig samt både ekologisk och vegansk. Att den är plant baserad är en personlig preferens. Jag siktar alltid på att begränsa det icke-veganska min kropp intar eftersom det är en personlig övertygelse att det som inte är veganskt inte är optimalt och gör mer skada än gott (tycker dessutom det är äckligt att konsumera föda som en gång varit levande!).

vegan-organic-plant-collagen-builder

Lite om mykind Organic plant Collagen builder:

Denna produkt lovas ICKE innehålla GMO och dess ingredienser är odlat utan giftiga bekämpningsmedel och gödningsmedel. Sammansatt från över 30 pulveriserade ekologiska frukter, grönsaker och växter. Några utav de ingredienser denna produkt innehåller är granatäpple, grönt te, Rooibos te, gurkmeja, ingefära, Moringa, blåbär, heliga basilika och grönkål.

Jag beställde mitt från iHerb.com.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s